Maison Paul Chollet

Paul Chollet er en liten familiebedrift som holder til i Savigny-les-Beaune. Firmaet startet opp i 1955 og først i 1975 ble Crémant de Bourgogne AOC klassifisert. Siden Gilles og Joel Remy i 2002 tok over firmaet har de modernisert utstyr og produksjonslokalene og kvaliteten har økt deretter. I dag er det deres datter Manon Remy som sammen med sin mann som driver firmaet.

Paul Chollet kjøper druer til Crémant-produksjonen fra de beste områdene i Beaune, alltid med fokus på kvalitet. Druene blir håndplukket, og gjærer i ståltanker. Alle deres Cremant'er får minimum 18-20 måneder på bunnfall, og deres årgangsviner får 36 måneder eller mer. Dosage blir alltid holdt lav på grunn av at de ønsker eleganse og frukt samt å framheve terroir. 

Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs

Crémant de Bourgogne Blanc de Noir

Crémant de Bourgogne Quatre Saison

Crémant de Bourgogne Oeil de Perdrix

Crémant de Bourgogne Cuvèe de Manon