Produsenter
England
Spania
Recaredo holder til i Corpinnat i Penedès. Her dyrker de Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Garnatxa og Monastrell, til produksjon av Brut Nature. All høsting skjer for hånd, og det anvendes ikke sprøytemidler. Jordsmonnet består av kalkholdig leire og sand.
Frankrike
Crémant
Albert Mann holder til i sentrale Alsace i Wettolsheim. Allerede i 1997 la de om til biodynamisk landbruk, men de har praktisert usertifisert i enda lengre tid. Crémanten er laget med 70% Pinot Blanc, 15% Auxerrois og 15% Riesling, av 30+ år gamle stokker. Druene er hentet fra vinmarkene Kientzheim og Wettolsheim, som har jordsmonn av kalkholdig leire og sand.
Champagne
Lancelot-Pienne - Epernay
Gilles Lancelot er fjerde generasjon ønolog som lager Champagne i Cramannt i Epernay. Huset ble sammenslått da hans far giftet seg med datter av Pienne-huset, og har i to generasjoner operert som Lancelot-Pienne. Vinmarkene består av 60% Chardonnay, 30% Meunier og 10% Pinot Noir. Markene strekker seg over Cramant, Avize and Chouilly (GC-status), Mancy, Monthelon, og de resterende i Vallée de la Marne. Domenet er i dag sertifisert under HVe3 - "balanced viticulture".
JM Seleque - Coteaux sud d'Epernay
Vilmart & Cie - Rilly la Montagne
Chablis
Den veletablerte vinprodusenten har en vinkjeller som ble bygget allerede på 1000-tallet i Meursault. I dag drives vineriet av Patrick Essa og hans sønn. Det var først i 2010 at de også tilegnet seg vinmarker i Chablis. Herfa lager de viner på toppnivå fra Grand Cru-markene Les Lys og Vaudesir i tradisjonell stil.
Domaine Raveneau
Burgund
Francois Bertheau
Henri Boillot
Jean-Marc Boillot
Michel Bouzereau et Fils
Domaine Buisson-Charles
Charles van Canneyt
Robert Chevillon
Domaine Cordier
Anne F. Gros & Francois Parent
Regis Forey
Nicole Lamarche
Dominique Laurent
Domaine Latour-Giraud
Thibault Liger-Belair
Méo-Camuzet
Philippe Pacalet
Jean-Marc Pillot
Domaine Ponsot
Laurent Ponsot
Domaine de la Pousse d'Or
Joel Remy
Roc de Boutirs
Beaujolais
Chateau Moulin-a-Vent
Thibault Liger-Belair
Loire
Philippe Alliet
Familien Daviau har drevet Bablut i flere generasjoner. De er en liten, familiedrevet bedrift som holder til like utenfor Angers i Loire. Nå holder sønnen Antoine på å ta over hele produksjonen, parallelt med at han underviser i jus på universitetet i Bordeaux. Hele produksjonen er biodynamisk, og de lager en rekke ulike stiler og viner basert på hele Loires tilgjengelige druer.
Thibaud Boudignon
Domaine Delaporte
Domaine Grosbois
Chateau du Miniere
Antoine Sanzay
Chateau Suronde
Bordeaux
Les Cruzelles
La Chenade
JCP Maltus
Chateau Samion
Chateau Bauduc
Rhône
Charles van Canneyt
Halos de Jupiter
Roger Sabon
Bandol
Gros Noré
Chateau de Pibarnon
Domaine Tempier
Provence
Clos Sainte Magdeleine
Tyskland
Weingut Müller-Catoir, Pfalz
Italia
Ronco del Gnemiz, Friuli
USA
Nicolas Jay, Oregon
Paumanok, Long Island